Roudnice nad Labem
Znak Roudnice nad Labem

Web provozuje NSZM ČR
úvodní stránkaRoudnice nad Labem › Galerie projektů  

Roudnice nad Labem

tisk
i

Hasičská zbrojnice

Stadium přípravy projektu
5. Projekt probíhá
Roky realizace
2023-2025
Rozpočet
23 000 000

Hasičská zbrojnice

Předmětem projektové dokumentace jsou stavební úpravy kotelny Podřipské nemocnice s poliklinikou v Roudnici nad Labem. Nepoužívaná část budovy a skladiště bude přestavěna na hasičskou zbrojnici dobrovolných hasičů s garážemi pro zásahová vozidla. Prostory, které jsou nyní využívány jako kotelna, budou užívány jako kotelna nadále, dojde však ke stavebnímu i funkčnímu oddělení – přístupu do prostor kotelny bude pouze z vnější části objektu ze severní strany.
Předmětem stavebních úprav je přestavba nevyužívaných částí budovy pro potřeby hasičské zbrojnice. Část kotelny, která obsahuje technologická zařízení není předmětem projektu a bude zachována beze změny. Stávající budova bude přestavěna v minimálním nutném rozsahu, upraveno bude nejbližší okolí budovy, z garáží budou vybudovány 3 nové výjezdy pro zásahová vozidla. Venkovní úpravy budou navazovat na dokončené úpravy okolních uličních prostorů.
Typ projektu nová investice
Kód projektu 77c254bd95bc0ce61f36239afbc5f493
Významnost projektu A
Co konkrétně projekt přinese a komu (cílové skupiny)? Přestavba kotelny a nevyužitých prostor na požární zbrojnici dobrovolných hasičů.
Kontakt garanti projektu: Mgr. Jiří Řezníček, Ing. David Kunert, kontaktní osoba: Ladislava Čelková, email: lcelkova@roudnicenl.cz
Příloha 2020_019_cz_pozarni-zbrojnice-rnl_studie-r02.pdf [9.9 MB, pdf]

Rozpočet [Kč]

Celkem 23 000 000

Další informace k projektu

Aktuálně využitelný dotační zdroj financováníAno
Program 2023 na podporu nové techniky, výstavby požárních zbrojnic pro jednotky SDH a podporu spolků a veřejně prospěšných organizací působících na poli požární ochrany, ochrany obyvatelstva a ostatních složek IZS dle zákona č. 239/2000 Sb.,
Příprava a realizace projektu
Komentáře k přípravě a realizaci projektu04/2024 probíhá samotná stavba

QR kód odkazující na projekt v galerii projektů

i
Za pomoci QR kódu je možné odkázat na projekt v tiskových výstupech či veřejném prostoru.

Dotaz na detaily projektu

Na detaily projektu se můžete dotázat odpovědné osoby na .

Sdílejte projekt

TISK
i