Pokud se Vám tento email nezobrazil správně, klikněte zde.

Zpravodaj
Zdravých měst, obcí a regionů

VII-VIII/2018

Připravujeme

Letošní téma Evropského týdne mobility: "Multimodalita" s heslem "Kombinuj a jeď!"

Kampaň Evropský týden mobility (16. - 22. 9.), která probíhá každoročně od roku 2002, má za cíl propagovat bezpečné, ekologicky šetrné způsoby dopravy ve městech a obcích. Také letos se do kampaně zapojí Zdravá města, která byla již mezi jejími prvními realizátory v ČR. 

..čti více

Podzimní Škola Zdravých měst přinese inspiraci a dobrou praxi

Ve dnech 31. října. - 2. listopadu 2018 se ve Zdravém městě Břeclav uskuteční podzimní Škola Zdravých měst, již tradiční setkání zástupců obcí z celé ČR zaměřené na téma kvality života a udržitelného rozvoje měst, obcí a regionů v ČR. 

..čti více

Webinář NSZM představí finanční zdroje a nástroje pro udržitelnou energetiku

Speciální díl webináře NSZM, který bude tentokrát věnován výhradně tématu aktuálně připravovaných DOTAČNÍCH PROGRAMŮ a VÝZEV, podporující energetická opatření a inovace ve městech.

..čti více

Stalo se

Databáze strategií: evidujeme již 1000 aktuálních dokumentů v Česku

V národním informačním systému Databáze strategií je evidován rekordní počet 1000 aktuálních dokumentů z Česka i desítky mezinárodních dokumentů. Portál Databáze od uvedení do provozu zaznamenal již 560 tisíc návštěv. Databázi pro MMR spravuje NSZM ČR.

..čti více

Databáze strategií: 900 aktuálních dokumentů, půl miliónu návštěv

V národním informačním systému Databáze strategií je evidován rekordní počet 900 aktuálních dokumentů. Portál Databáze od uvedení do provozu zaznamenal již 520 tisíc návštěv. Databázi pro MMR spravuje NSZM ČR.

..čti více

Veřejná fóra Zdravých měst mají úspěch. Je za námi 36 akcí, přes 2500 účastníků

V prvním pololetí roku 2018 proběhlo 36 Veřejných Fór Zdravého města, kterých se dohromady zúčastnilo více než 2700 lidí. V září se opět rozbíhají nová setkání, přičemž počet přihlášených měst je již k dnešnímu dni 14.

..čti více

NSZM ČR v prvním pololetí roku 2018 přijala 4 nové členy

Národní síť Zdravých měst ČR nadále vzbuzuje zájem o celostátní spolupráci. Novými členy asociace se letos staly 4 municipality: statutární město Ostrava, městské části Praha – Dolní Měcholupy a Praha – Březiněves, obec Zašová.

..čti více


Zpravodaj vydává Národní síť Zdravých měst ČR
Použité fotografie pochází z archivu NSZM ČR a jejích členů. 
Kontakt: Kancelář NSZM ČR Kompletní archiv Zpravodajů NSZM ČR: ZdravaMesta.cz/zpravodaj
© NSZM ČR, 2018

Zpravodaj Zdravých měst je zasílán v návaznosti na Vaše předchozí přihlášení se k jeho odběru. V případě, že s námi nadále nechcete zůstat v kontaktu, můžete se ODHLÁSIT.