Dobříš
Znak Dobříš

Web provozuje NSZM ČR
Publicita OPZ-25 aktivity, projekt
Vývoj portálu je financován za podpory Operačního programu Zaměstnanost

Příprava na Den Země 2013

1. 3. 2013
V druhé polovině dubna se bude na Dobříši opět konat Den Země. Letošní termín je 15. (pondělí) – 21. (neděle) dubna. Město Dobříš vyzývá k zapojení neziskové organizace, dobříšské školy i další občany města, kteří nikde organizovaní nejsou a chtějí pomoci.
Hlavní náplní činnosti bude úklid veřejných prostranství města a jeho okolí.  Město bude koordinovat sběr, průběžný svoz a likvidaci odpadu z území města a zajistí dodání igelitových pytlů a gumových rukavic. Pro odlehčení pracovního nasazení bude vyhlášena soutěž o nejlepší nalezenou kuriozitu se sladkou odměnou pro vítěze.

Součástí tohoto ekologicky zaměřeného týdne budou další akce, propagující kvalitní životní prostředí, o kterých budete informováni v dubnovém čísle Dobříšských listů a na internetových stránkách města.

Všechny spolupracující organizace i nováčky prosíme o připojení k této akci. Pro potvrzení úklidových lokalit i další informace k tématu kontaktujte odbor životního prostředí - e-mail.: harmanova@mestodobris.cz, telefon 380 533 380, popřípadě přímo osobní návštěvou (č.p. 230).  

Město děkuje za pomoc s úklidem veřejných prostranství i okolí města.

Ing. Alena Harmanová, vedoucí odboru životního prostředí

kompletní informace zde: www.mestodobris.cz/priprava-na-den-zeme-2013/d-464992
TISK
i