MAS Rozkvět
Znak MAS Rozkvět

Web provozuje NSZM ČR
Publicita OPZ-25 aktivity, projekt
Vývoj portálu je financován za podpory Operačního programu Zaměstnanost

JARNÍ VYBĚHNUTÍ SE ZIMOU - 23.4.2016, Lhenice

16. 4. 2016
Lze při vydávání energie také novou získávat? Samozřejmě! V přírodě - úvodní jarní běhy výrazně zvlněným terénem kolem Lhenic vedou ve většině trasy po lesních nezpevněných cestách.
Jarní ochutnávka na podzimní terénní půlmaraton (24.9.2016).
POPIS TRATĚ:
- celková délka 5,9 km
- nastoupené převýšení 205 m
- 3 orientační body – Stráž, Kozí kámen, Kaple
Trasa závodu má start i cíl na „starém“ hřišti. Běží se proti směru hodinových ručiček přes vrchol Stráž, který je prvním kontrolním bodem. Dále po západní straně hřebene ke Kozímu kameni, druhému kontrolnímu bodu. Od Kozího kamene se běží po východní straně masivu a sbíhá ke Kapli, která je posledním kontrolním bodem před cílem na „starém” hřišti.
Většina trasy je po lesních nezpevněných cestách. Malá část trasy, především první polovina výběhu na vrchol Stráž, je s asfaltovým povrchem. Na trati se nacházejí 2 části, které vedou mimo lesní cestu, tedy přímo lesem. Tyto úseky budou přehledně značeny.
Tím, že má trasa proměnlivé povrchy, několik prudčích seběhů, a část trasy vede přímo lesem mezi kameny a kořeny (mimo lesní cesty), měli by být běžci připraveni přizpůsobit svůj výkon terénu.
Běh je vhodný pro všechny sportovní nadšence bez rozdílu věku a pohlaví, kteří rádi běhají hlavně lesem, avšak účast, stejně jako pobyt v přírodě, je NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ.

AFTERPARTY PRO VYTRVALCE: přímo na “starém” hřišti od podvečerních hodin.
Aktuální info sledujte na FACEBOOKU
TISK
i