• naše weby..

Národní síť
Zdravých měst České republiky

Valná hromada schválila Výroční zprávu NSZM za rok 2009

Na jarním zasedání Valné hromady NSZM ČR dne 13. dubna 2010 v Jihlavě byla schválena Výroční zpráva asociace za rok 2009 (ke stažení zde). Účastníci zasedání byli v průběhu jednání seznámeni nejen s výsledkem hospodaření za rok 2009,  ale také s výhledem aktivit a služeb pro členy asociace v roce 2010. Čestným hostem Valné hromady NSZM byla ředitelka kanceláře Světové zdravotní organizace (WHO) v České republice MUDr. Alena Šteflová PhD., která představila aktuální informace z oblasti podpory zdraví a poděkovala Zdravým městům a regionům i jejich asociaci za aktivitu, dobrou spolupráci i za úspěšnou reprezentaci ČR v zahraničí.

Na zasedání byl představen i nový člen asociace - Zdravé město Mšeno. Dosavadní aktivity tohoto středočeského městečka i v oblasti místní Agendy 21 představil jeho starosta Martin Mach. Nejen pro zástupce Mšena, ale i pro všechny další zájemce proběhlo zároveň konzultační setkání pro nováčky a středně pokročilé, byla řešena témata a problematická místa při realizaci programů Zdravé město a MA21.

zpět na přehled aktualit