Pokud se Vám tento email nezobrazil správně, klikněte zde.

Zpravodaj
Zdravých měst, obcí a regionů

III-IV/2018

Připravujeme

Diskuse "Zdraví obyvatel - téma před komunálními volbami 2018"

Dne 25. dubna 2018 se na Magistrátu hlavního města Prahy se uskuteční inspirativní diskusní blok "Zdraví obyvatel - téma před komunálními volbami 2018". Akce proběhne pod záštitou pana Adama Vojtěcha, ministra zdravotnictví.

..čti více

Den Země 2018, zapojila se i Zdravá města

Den Země, nejrozsáhlejší mezinárodní kampaň zaměřená na ochranu životního prostředí, připadá každoročně na 22. duben. Členové NSZM patří mezi tradiční realizátory.

..čti více

Stalo se

Chytrá a udržitelná města - nejen o technologiích, o lidech především, potvrdilo MMR

V úterý 22. května 2018 se za účasti téměř 80 osob uskutečnil v Praze celostátní seminář NSZM s názvem Chytré a udržitelné město. Tématem byla „smart“ řešení, která současně podporují udržitelný rozvoj právě v prostředí obcí a měst. Celou akcí rezonoval důraz na občana a jeho aktivní zapojení. Záštitu na akcí převzala paní Klára Dostálová, ministryně pro místní rozvoj.

..čti více

NOVĚ NA NAŠEM WEBU: Co nabízíme

Na webu pro Vás vybíráme aktuální služby a aktivity, které Národní síť Zdravých měst nabízí a poskytuje.

..čti více

V Dačicích proběhla jarní Škola ke sdílení zkušeností (nejen) mezi Zdravými městy

První jarní den, 21. 3. 2018, otevřel v Dačicích i jarní Školu Zdravých měst - již tradiční setkání zástupců měst, obcí a regionů i spolupracujících organizací z celé ČR. V Dačicích se sešlo více než 130 účastníků.

..čti více

Městské části z celé republiky sdílely své postupy a dobrou praxi

Setkání (nejen) Zdravých městských částí se uskutečnilo v úterý 6. března 2018 v prostorách pražského magistrátu. Cílem akce bylo sdílet osvědčené postupy k udržitelnému rozvoji v městských částech Prahy a diskutovat nad postupy Zdravého města, metodami kvality a možnostmi spolupráce.

..čti více

V Táboře se proškolili ve facilitačních dovednostech

Nejen úředníci Zdravého města Tábor, ale i vedení města, tajemník či zástupci městské policie se ve dnech 8. a 9. 2. účastnili kurzu dvoudenním facilitačních dovedností. Kurz zajišťovala Národní síť Zdravých měst ČR v rámci projektu financovaného z OPZ.

..čti více

Seminář "Dobrá místa pro život" přinesl nabídku chytrých řešení i vzájemné spolupráce

V pondělí 26. února 2018 se uskutečnilo inspirativní setkání Dobrá místa pro život - Chytře a udržitelně pro města a obce. Seminář, pod záštitou UN Global Compact, organizovala společnost T-Mobile ve spolupráci s Národní sítí Zdravých měst.

..čti více


Zpravodaj vydává Národní síť Zdravých měst ČR
Použité fotografie pochází z archivu NSZM ČR a jejích členů. 
Kontakt: Kancelář NSZM ČR Kompletní archiv Zpravodajů NSZM ČR: ZdravaMesta.cz/zpravodaj
© NSZM ČR, 2018

Zpravodaj Zdravých měst je zasílán v návaznosti na Vaše předchozí přihlášení se k jeho odběru. V případě, že s námi nadále nechcete zůstat v kontaktu, můžete se ODHLÁSIT.